В Олексія Залевського виявили некроз кісток: Відомий дизайнер може залишитися прикутим до ліжка

Відомий український режисер і дизайнер Олексій Залевський зізнався, що йому діагностували важке захворювання опорно-рухового апарату - некроз кісток. Кісткова тканина знаменитості поволі руйнується, що зрештою може призвести до жахливих наслідків, якщо вчасно не почати лікування, передають Патріоти України.

Про це діяч культури та модний експерт розповів після інтервʼю зТСН, не бажаючи виносити недуг на публіку. Як зʼясували журналісти, лише операція може допомогти йому.

Хірургічне втручання коштує 14 тисяч євро (581 тисяча гривень), яких у Олексія Залевського наразі немає. Проте дизайнеру терміново потрібно зробити дві операції на стегнах. У найгіршому випадку він може залишитися прикутим до ліжка на все життя.

"Я б не хотів спекулювати на цій темі, зараз багато військових, яким також потрібна допомога. Тому і не хотів говорити про це публічно", – пояснив поза обʼєктивом Залевський.

Він не хоче просити грошей у своїх знайомих чи друзів. Натомість режисер активно шукає роботу, займається монтажем фільму, вивчає кінопрограми та шукає заробіток в Україні та за її межами. "Я пенсіонер. Я не жартую. Маю офіційну пенсію 2070 гривень. Тож так живемо. Я шукаю якусь роботу. Поки був час, я почав вивчати монтажні програми, корекцію кольорів", – поділився режисер.

Джерело: Обозреватель

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...