"В тебе все сводит меня с ума": Тіна Кароль вийшла на сцену без бюстгальтера (відео)

Українська співачка Тіна Кароль на своєму YouTube-каналі 24 квітня презентувала концертний кліп на пісню "Красиво", передають Патріоти України.

Виконавиця постала на сцені в помаранчевому довгому шовковому халаті, без бюстгальтера під ним. "Теряю время суток – не в этом суть. Все равно обычно мне не уснуть. В тебе все сводит меня с ума, сводит меня с ума красиво", – лунає у треку.

Підписники відреагували на прем'єру. "Закохана, щаслива, красива!" – написала Ольга Федорова. "Тіна – друга [російська співачка] Алла Пугачова, дуже круто", – заявила Г Л.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...