"В Україні це не дуже прийнято": Еліна Світоліна розповіла про шлюбний контракт зі своїм французьким чоловіком

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про шлюбний контракт із французом Гаелем Монфісом. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Люкс ФМ".

"Гаель хоче велику родину, першою дитиною хоче хлопчика, я теж, – зізналася Світоліна. – З моїми батьками в нього дуже добрі стосунки. Вони знають англійську на середньому рівні, тому коли ми бачимося, то у нас дуже тепле спілкування. Батьки Гаеля, на жаль, англійською не розмовляють, мені довелося вчити французьку. Я її ще й до того вивчала".

"Зараз я практикую мову і спілкуюся з ними французькою, – додала українська тенісистка. – Наші батьки не контактують між собою через мовний бар'єр. Мої батьки не розмовляють французькою, а батьки Гаеля – англійською, тому у нас немає жодних проблем. У нас є сімейний бюджет, але також є власні кошти у кожного окремо. У мене є мої гроші, які я витрачаю на переїзди, на тренерів. Він також має свої гроші на його проекти. Коли ми живемо разом, тобто сімейний бюджет на якісь покупки тощо".

"Ми маємо шлюбний контракт. Напевно, в Україні це не дуже прийнято, бо у нас не так багато жінок, які заробляють чималі гроші. Коли ти заробляєш великі гроші, то потрібен шлюбний контракт, особливо якщо кожна сторона має свої великі проекти і великі витрати. Я прожила багато років у Європі, і для мене це вже норма", – пояснила Світоліна.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...