В усьому винна... суперблондинка: Наталія Могилевська показала, що зламала, поспішаючи на фільм з Олею Поляковою (фото)

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що так поспішала на фільм "Снігова королева" в головній ролі з Олею Поляковою, що послизнулася прямо біля свого будинку. Попри те, що зірка зламала каблук, вона все ж прийшла на допрем'єрний показ, повідомляють Патріоти України.

"Дуже хочеться вірити, що це (фільм "Снігова королева", - ред.) перший крок до великого казково-музичного майбутнього України! Оля, ти сама сніжна з королев. Горянський - ти найдобріший з Санта Клаусів! Діма Коляденко - ти найстильніша Бабуся в колготках від Гуччі з тих, кого я знаю! Спасибі за радість, що ви подарували людям", - поділилася враження після перегляду Могилевська.

Зазначимо, що такий пост співачка супроводила фотографією, на якій позує в стильному образі - коричневій кофті, шкіряній спідниці довжини міді та підкреслює талію баскою. "Яка ви красива", "суперовий образ", "шикарна", "Наряд вам дуже йде", - пишуть прихильники.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....