Вахтанг Кікабідзе розповів, за що жалів президента Зеленського

Народний артист Грузії та заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе, приїхавши з гастролями до Ізраїлю, дав інтерв'ю місцевому ютуб-каналу Odesa Film Studio. Він, зокрема, розповів, що вважає, що визначення "відомий радянський артист" щодо нього не зовсім точне, передають Патріоти України.

«От багато хто говорить, що я відомий радянський артист, а я навіть піонером не був – з ганьбою вигнали, – каже Кікабідзе. – Грав з хлопцями у футбол, а потім вирішив привести до ладу єдині черевики. Зняв краватку та протер взуття, а хтось на мене доніс.

Потім я не вступив до комсомолу. А потім, коли мені вже було 50, почали тягнути в партію, але я віджартовувася, що дуже люблю розповідати анекдоти про СРСР.

Знаєте, життя таке, що не завжди можеш говорити і робити те, що хочеш. Не багатьом це вдається. Ось уже дивлюсь Макаревич живе тут у вас, в Ізраїлі, притиснули його в Росії, бо він почав висловлювати свою думку. Не сподобалося.

Путін бореться за Радянський Союз, я так розумію. Йому подобається Сталін, який перестріляв половину інтелігенції». Кікабідзе також розповів, вважає дії Росії геноцидом українців.

«Я якось недавно питав у Саакашвілі: «Скажи мені, чому Путін так не любить Україну? – продовжує артист. – Він каже: десять років тому я бачив один папір – план, де Москву хотіли перенести на територію Києва, він хотів розширити всю цю справу.

Під час війни я вже тричі літав до України, добре знаю Зеленського. Війна – це дуже страшно, я не бачив такого навіть у кіно…

У мене дуже гарна російськомовна програма, і коли мені хотілося співати, завжди їхав до України. Шість міст, у які я раніше приїжджав, зараз зрівняли із землею, нічого не залишилося. Жодного будинку. А що ще називається геноцидом, якщо не це? Коли підривають пологові будинки, дитячі садки?

Ми зараз у Батумі грали концерт та весь дохід перерахували Україні. Дуже багато хто не повернуться. Позавчора я дивився по телебаченню (а я дивлюся українські канали) – нескінченна стіна загиблих. Чим вони його образили? Тим, що не хочуть до Радянського Союзу?

Спочатку мені Зеленського було дуже шкода: тільки-но прийшов – і все це почалося. Але він виявився мужиком, справжнім. 70–80% на його місці втекло б звідти. Ось так».

«Я якось недавно питав у Саакашвілі: «Скажи мені, чому Путін так не любить Україну? – продовжує артист. – Він каже: десять років тому я бачив один папір – план, де Москву хотіли перенести на територію Києва, він хотів розширити всю цю справу. Під час війни я вже тричі літав до України, добре знаю Зеленського. Війна – це дуже страшно, я не бачив такого навіть у кіно… У мене дуже гарна російськомовна програма, і коли мені хотілося співати, завжди їхав до України. Шість міст, у які я раніше приїжджав, зараз зрівняли із землею, нічого не залишилося. Жодного будинку. А що ще називається геноцидом, якщо не це? Коли підривають пологові будинки, дитячі садки? Ми зараз у Батумі грали концерт та весь дохід перерахували Україні. Дуже багато хто не повернуться. Позавчора я дивився по телебаченню (а я дивлюся українські канали) – нескінченна стіна загиблих. Чим вони його образили? Тим, що не хочуть до Радянського Союзу? Спочатку мені Зеленського було дуже шкода: тільки-но прийшов – і все це почалося. Але він виявився мужиком, справжнім. 70–80% на його місці втекло б

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...