Валера + Даша = Любов: Футболіст збірної України одружився з красунею-телеведучою (фото, відео)

22-річний футболіст донецького «Шахтаря» та збірної України Валерій Бондар більше не холостяк, зазначають Патріоти України.

Захисник пов'язав себе узами шлюбу з 20-річною телеведучою Дар'єю Савіною, яка встигла «прославитися», коли пішла до свого нинішнього чоловіка від його партнера по збірній України U20 Владислава Супряги, а під час нещодавнього Євро-2020 щодня виходила в ефір телеканалу «Футбол 1», що був транслятором чемпіонату в нашій країні.

Валерій Бондар та Дар'я СавінаКількома фотографіями та відео фінальних приготувань до урочистостей дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...