Валюха з "Сватів" вперше вийшла на зв'язок після зникнення і заговорила про свій алкоголізм

Актриса Тетяна Кравченко, яка мовчить про війну в Україні і продовжує будувати свою кар'єру в РФ, перервала мовчання після загадкового зникнення. Як пишуть росЗМІ, вона нібито образилася на російського актора Станіслава Садальського. Також їй стало неприємно те, що її в негативному ключі обговорювали в пресі.

"В останні дні сотні, я не обмовилася, сотні мережевих інтернет-видань вилили цебер помиїв. Спочатку процитували новорічний текст артиста Садальського про те, що актрису нашого театру Олександру Захарову звільнили, і інший образливий марення, що стосується керівника "Ленкому" Марка Захарова, якого я знаю і поважаю більше сорока років. Після чого я дійсно прийняла рішення не виходити з артистом Садальським на сцену в антрепризній виставі, про що негайно повідомила адміністратору", - сказала Кравченко.

Також вона відповіла на чутки щодо алкогольної залежності. Про алкоголізм Тетяни раніше говорив Садальський.

"Подальші вчинки Садальського підтвердили правильність мого рішення. Тиражування міфів про мою алкогольну залежність - огидне. За весь час моєї довгої акторської кар'єри в театрі і в кіно я не зірвала жодної репетиції, жодної вистави, жодної зйомки. У "Ленкомі" це взагалі було неможливо, артисти за подібні проступки звільнялися Марком Анатолійовичем Захаровим негайно. І сьогодні, запевняю вас, в театрі залізна дисципліна. Я не хочу навіть коментувати і давати характеристику самому Садальському і опускатися до його рівня", - резюмувала зірка серіалу "Свати".


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...