Вам цей засіб теж по кишені: 40-річна Брежнєва розкрила секрет своєї молодості

Популярна співачка Віра Брежнєва, яка минулого тижня відсвяткувала своє 40-річчя, не перестає захоплювати красою і молодістю у вже зрілому віці. На своїй сторінці в Instagram, зірка розкрила головні секрети пружності тіла і правила догляду за собою, передають Патріоти України.

Так, за словами Брежнєвої, топ-5 правил, яких повинна дотримуватися жінка, щоб виглядати молодо і свіжо:

  • лягати спати до 23.00
  • не розтягувати шкіру
  • регулярно (1-2 рази на тиждень) робити скраб
  • робити check-up організму і за призначеннями приймати добавки (вони теж впливають на стан шкіри)
  • регулярно робити самомасаж шийно-плечової зони (розслабляти її)

Також, за словами зірки, єдине і найголовніше правило догляду за собою для всіх і на всі часи - сон. "Це головна складова здоров'я. Лягати спати не пізніше 23.00, а ще краще - до 22", - радить Брежнєва.

Крім вище перерахованого, зірка радить не забувати про харчування і тренування. "Тіло довше залишається молодим завдяки тренуванням, харчуванню і сну. Немає ніяких секретів. Але і поблажок теж немає. Чарівного крему не існує", - запевняє співачка.

Нагадаємо, 3 лютого Брежнєва відсвяткувала свій день народження - їй виповнилося 40 років. "Сьогодні прекрасний день! Я щаслива. І отримала від вас всіх стільки тепла і любові! Що моє серце розривається від почуттів! Просто нереально відповісти на кожне привітання, але я дякую вам за кожне слово, я все читаю, дивлюся, слухаю. У свої 40 я чітко розумію: найцінніше, що у мене є це ЛЮДИ! Спасибі, що Ви у мене є! Спасибі, що Ви зі мною", – повідомила тоді знаменитість.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...