"Варто було б схуднути": Напівгола MARUV запалила у Туреччині та нарвалася на критику (фото)

Епатажна українська співачка MARUV показала, як відривалася у Туреччині зі своїм колективом, та нарвалася на критику в мережі. Фото та відео з поїздки вона опублікувала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Наш невеликий турецький тріп. Було п**дато", - написала вона.На фото і роликах MARUV з іншими дівчатами позують й танцюють у різних купальниках.

Деякі користувачі розгледіли у співачки зайву вагу, а також розкритикували за вокал, інші навпаки захопилися дівчатами: "Красуні, температура сексуальності максимально підвищена", "Варто було б і схуднути для літа", "Деградує твій вокал, раніше було краще", "Марув – королева трусів!", "Турки у шоці та ми теж".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...