"Вас теж стали підбішувати "корисні поради"? Маша Єфросиніна в одній білизні розповіла українкам, як навчитися любити себе (фото)

Українська телеведуча Маша Єфросиніна знялася у відвертому фотосеті в нижній білизні і поміркувала про те, як же навчитися любити себе. Ефектні знімки були опубліковані на Instagram-сторінці знаменитості, передають Патріоти України.

42-річна Єфросиніна позувала в чорній нижній білизні, сидячи на підлозі на світлому тлі. Волосся вона залишила розпущеним і зробила легкий макіяж.

Ведуча зізналася, що останнім часом її стали дратувати постійні заклики звідусіль полюбити себе.

"Вас теж стали підбішувати фрази "полюби себе", "будь в моменті", "знайди усвідомленість"? Мене так, настільки вони останнім часом заїжджені поверхневим застосуванням з приводу і без", - зазначила Маша.

Артистка підкреслила, що досягти цієї самої любові до себе не так вже просто і тут немає легкого і універсального рецепта. Вона вважає, що для цього потрібно щодня працювати над собою.

"А як, хто і де взагалі цієї любові вчить? Я бачу відчай в очах жінок, які прямо мене запитують: "А як? Як полюбити себе? Якщо в дитинстві мені говорили, що я поганенька, якщо чоловік пішов до молодшої і красивішої, якщо не влізла в улюблені джинси?" Чесно? У мене немає однозначної відповіді! Особисто я вважаю, що це процес і непроста щоденна робота довжиною в життя, що вимагає постійної віддачі", - поділилася Єфросиніна.

У той же час теледіва виділила кілька правил, які допомагають їй у пошуках любові до себе:

  • спілкування тільки з тими людьми, з ким мені щасливо, цікаво, цікаво або повчально
  • скрупульозний і системний догляд за своїм організмом і тілом! День у день я кажу йому "спасибі", що з роками воно з вдячністю приймає турботу і трансформується на краще
  • я навчилася сказати прямо людині, що мені неприємно і що мене не влаштовує. Боже, скільки років я витратила, щоб всім догодити... У підсумку, це зруйнувало тільки мою самооцінку, і призвело до одного висновку: ти потрібен виключно собі і тим, хто тебе по-справжньому любить! Всім чужим чхати на тебе. Ти для них всього лише свайп ... Так який сенс себе зраджувати?
  • я люблю усамітнення в певні моменти життя. І моїм близьким довелося це прийняти. За що я їм вдячна
  • я займаюся тільки тим, що мені подобається, хоча якби займалася всім, що пропонували, то була б в десятки разів багатшою
  • я працюю над тим, щоб не лаяти себе за лінь. Поки погано виходить, але я впораюся

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...