"Ваш телевізор бреше": Хіменес-Браво жорстко відповів росіянам

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво записав відеозвернення до росіян, в якому розповів, що живе в Україні вже 12 років і за ці роки ніколи не відчував дискримінацію у свій бік, передають Патріоти України.

За його словами, за весь час проживання в українській державі, він не відчував утисків за російську мову. "Україна вільна європейська країна, в якій є свобода слова, чесні вибори президента і неймовірно круті люди. Російською телевізорі брешуть", - підписав публікацію в Instagram Хіменес-Браво.

Крім того, шеф-кухар підкреслив, що українцям неважливий колір шкіри або акцент, а його вони прийняли "з відкритим серцем". "Коли я говорив українською мовою або російською, я робив помилки, але вони тільки відкривали своє серце для мене. Тому, дискримінації в Україні ніколи не було і ніколи не буде", – додав Ектор Хіменес-Браво.

Кулінар зазначив, що у жителів України є вибір і права, а фашизму в країні немає. "Українці роблять свій вибір. Вони обрали свого президента, у них є всі права робити свій вибір за своє майбутнє. Україна, ми вільні. Тут ніколи не було фашизму. Це неправда. Я теж хочу, як всі українці і європейці, демократії", - резюмував шеф-кухар.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...