"Ваші діти проклянуть вас": Санта Дімопулос висловилася про росіян, що "ховаються за сталінськими гаслами"

Українська співачка Санта Дімопулос вкотре емоційно звернулась до росіян. Вона з усього серця побажала їм відчути ті самі "блага", з якими окупанти прийшли на наші землі, передають Патріоти України.

Колишня солістка "ВІА Гри" Санта Дімопулос жорстко звернулась до росіян. Цього разу вона не закликала їх до дій, але пояснила, що спричинить їхня бездіяльність у період війни з Україною.

Санта Дімопулос звернулась до росіян

Виконавиця зауважила, що вірить в карму. Тому впевнена в тому, що всі вчинки чи бездіяльність матимуть наслідки для майбутніх поколінь.

І якщо ви, боягузливі люди, думаєте сховатися за тупими пропагандистськими відмовками чи смішними сталінськими гаслами, то знайте: наші ненависть і прокляття наздоганятимуть вас у десятках поколінь, – сказала Санта Дімопулос.

Зірка додала, що факт залишиться фактом – саме росіяни вторглися в Україну та саме їхні бомби вбивають наше населення.

"Пройде не так багато часу і ваші діти проклянуть вас за ваше боягузтво, обман і бездіяльність – тому що їх долю ізгоїв у цьому світі на десятиліття, а може і століття вони успадкують від вас і з вашої боягузливої, мовчазної згоди з тим, що відбувається зараз в моїй країні. Нам, на відміну від вас, не потрібні пропагандистські ролики зразка радянського союзу, щоб пояснити нашим дітям те, що відбувається – вони бачать це на власні очі: смерть, руйнування та біль нашого народу", – написала артистка.

Санта Дімопулос приєдналась до всіх прокльонів, які сьогодні лунають в бік тих, хто "прямо чи опосередковано причетний до геноциду українців".

Ніхто і ніколи не зможе переконати наших дітей, що все це було зроблено в "благо нашого народу" – і я з усього серця, що кровоточить, бажаю вам таких "благ"! – підсумувала знаменитість.

"Найкращим подарунком для мене буде...": alyona alyona здивувала, як відсвяткувала день народження на фронті

неділя, 16 червень 2024, 9:57

Одна з представниць України на "Євробаченні-2024", українська реперка alyona alyona здивувала, як відсвяткувала день народження на фронті, передають Патріоти України. Так, 14 червня виконавиці виповнилося 33 роки. Святковий день артистка вирішила прове...

"Бувають хороші і погані дні": Кейт Міддлтон показала своє нове фото після 6 місяців хіміотерапії та здивувала новиною про лікування

неділя, 16 червень 2024, 9:55

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше за багато місяців показала своє нове фото та звернулася до підписників, які хвилюються за її здоровʼя. Попри кілька гучних заяв про неучасть герцогині в публічних заходах до кінця 2024 року, вона здивувала новиною...