"Ваші солдати вбивають нас, спалюють наші міста села, бомблять": Стас Боклан звернувся до росіян (відео)

ародний артист України Станіслав Боклан звернувся до росіян, які засипали його повідомленнями після поста в Інстаграмі про війну в Україні. «Прихильники» з РФ, оброблені російською пропагандою, не вірять у те, що насправді відбувається в Україні, що російська армія напала на нашу країну, вбиває мирних мешканців. Вони вважають, що українським акторам, тим, хто каже правду, заплатили, передають Патріоти України.

Станіслав Боклан відповів «шанувальникам» відео зверненням, у якому пояснив яку ціну ми платимо за нашу свободу. «Та заплатили, матір вашу. Заплатили. Багато українських солдатів заплатили своїм життям за те, щоб я досі залишався живим і міг втовкмачувати у ваші голови — війна в Україні триває. Страшна війна. Ваша армія обстрілює атомну електростанцію в Енергодарі Запорізької області, ваші солдати вбивають нас, спалюють наші міста села, бомблять нас, убивають наших старих жінок.

Думайте, хоч на одну хвилину сумнівайтеся у своїй правоті. Припустіть, поцікавтеся з інших джерел, докопуйтесь до правди. Перемагайте власний страх. Розповідайте про те, що відбувається зараз, яка жахлива війна тут", — каже Станіслав Боклан.


"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...