Василь Вірастюк вперше показав молодшу на 11 років кохану, яка народила йому четвертого сина

Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк уперше після скандального розлучення з ексдружиною засвітив свою нову обраницю, з якою у стосунках вже понад рік, передають Патріоти України.

Так, зірка довго приховував своє особисте життя. Втім, все ж наважився через деякий час показати молодшу на 11 років обраницю Ірину, яка минулого року народила йому четвертого сина Володимира. Романтичне фото з коханою Василь опублікував на своїй Facebook-сторінці. На зображенні зірка вирішив показати лише очі Ірини, а решту частину обличчя прикрив рукою, обіймаючи дівчину.

Окрім того, у публікації стронгмен заявив, що всі судові процеси щодо розлучення з його другою ексдружиною Інною закінчені. Тож, відтепер він офіційно розлучений з нею.

"Я в стосунках. Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито. Закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще від жовтня 2022 року. Ще 10 травня Печерський суд м. Києва ухвалив остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення набирає чинності", — розповів Вірастюк.

Туга, любов та вдячність не згасають з роками: Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до своєї покійної матері

середа, 26 червень 2024, 7:21

Український співак Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до покійної матері. Виявилося, що 20 років тому саме 25 червня померла мама артиста Любов Анатоліївна. Тому у день роковин Пономарьов опублікував фото рідної людини на своїй сторінці в Instag...

Щасливі разом: Донька легендарний кіноактори Меріл Стріп здійснила камінгаут та показала свою дівчину

вівторок, 25 червень 2024, 22:15

33-річна дівчина наважилася розкрити свою орієнтацію, аби підтримати місяць прайду. . У своєму Instagram Луїза опублікувала фото, на якому постала з обраницею. Знімок донька Меріл Стріп доповнила смайликом у вигляді райдужного прапора та написом, що "...