"Вау, яка краля! Справжня Барбі!": Alyona Alyona спародіювала образ Каменських (фото)

Відома українська реперка Alyona Alyona поділилася із шанувальниками знімком, на якому скопіювала образ співачки Насті Каменських. Артистка позувала на кухні в довгій рожевій футболці. Вона доповнила своє вбрання рожевими шкарпетками й гумовими капцями в тон, взявши в руки швабру. Відповідне фото Alyona Alyona опублікувала на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Копіюючи образ Каменських, знаменитість також повторила і її зачіску, зробивши два хвости з боків. "У наших реаліях є закоренілий стереотип: жінка – домогосподарка, яка повинна прибрати за сім'єю після вечері й витрачати весь свій вільний час на домашні справи. І хоча у великих містах усе швидко змінилося, але варто тільки виїхати в провінцію... Домашні справи, побут часто вважають обов'язком саме жінки. Це не справедливо!" – написала вона.

Шанувальники підтримали думку артистки про права жінки у сучасному світі та схвалили її фото. "Які ж прекрасні нові пости", "Крута", "Все правильно! Підтримую", "Воу, що за красуня. Альоно, ти як барбі", – написали люди.

Шанувальники оцінили новий пост зірки
Шанувальники оцінили новий пост зірки

Шанувальники оцінили новий пост зірки

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...