"Вбивчий нокаут": Боксер одним ударом поклав суперника обличчям на ринг (відео)

Роккі Огден

Яскравий, але швидкоплинний бій видали в рамках вечора боксу, що пройшов у Південному Брісбені (Австралія), представники суперлегкої ваги Роккі Огден (3 перемоги, усі — нокаутом) та Бен Кемерон (3 перемоги, 1 з них — нокаутом, 1 поразка).

Обидва боксери підходили до очного поєдинку в ранзі непереможних. Огден почав із місця в кар'єр, пішовши в атаку, і різким хуком із правої відправив Кемерона в глибокий нокаут — той звалився просто обличчям у канвас рингу. За кілька секунд Бен усе ж таки піднявся на ноги, але рефері, бачачи його стан, вирішив зупинити поєдинок.

Зазначимо, що тепер Роккі Огден, який прийшов у бокс із муай-тай, може надалі розраховувати на бій за титул чемпіона Австралії у своїй ваговій категорії.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...