Вдало прикинулася "бабусею, що живе поблизу": Єлизавета II дотепно пожартувала над американськими туристами

95-річна королева Великобританії Єлизавета II, яка славиться своїм почуттям гумору, зуміла ввести в оману американських туристів, які, прогулюючись по літній резиденції монарха в Балморалі, не впізнали в ній королеву і поцікавилися, чи тут живе Єлизавета II, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Star.

Про курйозний випадок, який мав місце в Шотландії, журналістам розповів колишній офіцер охорони Її Величності. Королева, як відомо, щоліта приїжджає в свій улюблений маєток на шотландському нагір'ї, і проводить час за пікніками, прогулянками з собаками і прийомами членів своєї сім'ї, які відвідують її по черзі. Її спроба уникнути нав'язливої уваги з боку туристів, які часто заїжджають в Балморал, одного разу виявилася такою вдалою, що група американських туристів, які роздивлялися територію маєтку, наткнувшись на Єлизавету II, абсолютно не зрозуміли, хто перед ними.

Іноземці поцікавилися у літньої жінки, чи живе вона в цьому районі, і та відповіла, що у неї "є будинок поблизу". Потім у неї запитали, чи зустрічалася вона коли-небудь з королевою, на що вона відповіла: "Ні, але ось цей поліцейський - так", вказавши на колишнього офіцера, який працював з монархом більше 30 років.

За словами офіцера, група рушила далі, не підозрюючи, що вони тільки-но зустрілися віч-на-віч з королевою Єлизаветою II. Цього року перебування королеви в шотландському маєтку стане першою літньою відпусткою, яку вона провела без свого покійного чоловіка, принца Філіпа, герцога Единбурзького, після його смерті в квітні в віці 99 років.
Незважаючи на те, що вона офіційно перебуває у відпустці, королева продовжує стежити за урядовими документами, які надсилають їй приватні секретарі в червоних ящиках, котрі використовуються міністрами для зберігання важливих і конфіденційних документів.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...