Вдягнулася в тон до костюму чоловіка: Олена Зеленська відвідала Черкаси в строгому образі (фото)

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав Черкащину. Супроводжувала гаранта його дружина Олена Зеленська, яка вибрала для поїздки стильний осінній лук до пари чоловікові, повідомляють Патріоти України.

Подружжя з'явилися на публіці у нарядах чорного кольору. Перша леді одягла кашемірове пальто з відкладним коміром, зробивши акцент на талії за допомогою ремінця. Свій аутфіт вона доповнила чоботами на підборах та сонцезахисними окулярами. Фотографії з поїздки подружжя Зеленських опублікували на своїх офіційних сторінках в Instagram.

"У березні цього року регіон долучився до проєкту "Громади без бар’єрів" - разом із Вінниччиною та Донеччиною. Після плідної роботи, завдяки небайдужості до питань доступності для мешканців, у Черкаської області вже є перші результати. Сьогодні я побачила їх на власні очі", - поділилася дружина президента.

Олена Зеленська відвідала у Золотоноші та Смілі басейн та дитячі майданчики, адаптовані до потреб осіб з інвалідністю.

"Тішуся, що місцева влада демонструє зовсім інше ставлення до громад: прийняття, готовність бачити запит від суспільства, враховувати потреби, серед іншого й маломобільних груп населення. Розуміння важливості безбар’єрності та пошук реальних шляхів її впровадження – те, заради чого ми працюємо", - зазначила перша леді.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...