Ведуча Лідія Таран, у будинок якої вже двічі влучила російська ракета, розповіла про відчуття перед трагедією


Українська ведуча Лідія Таран, у будинок якої вже двічі влучила російська ракета, зізналася, що передчувала трагедію. Після першої атаки телезірка мала відчуття, що окупанти знову вдарять по заводу "Артем", біля якого розташований дім. Про це Таран розповіла в інтерв'ю "Фактам", передають Патріоти України.

На момент ударів їх із донькою Василиною не було вдома (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки)."Знаєте, у мене було відчуття, що перший раз, коли прилетіла ракета в мій будинок, не останній удар по заводу "Артем", біля якого розташований будинок. У моєму телефоні досі стоїть сигнал повітряної тривоги, тому, перебуваючи у Франції, я її почула. Плюс у квартирі спрацювала сигналізація. На телефон надійшло повідомлення, що вибиті вікна. Тому одразу склала разом ці два факти і зрозуміла, що ось, власне, вдруге ракета влучила десь поряд із моєю квартирою", – сказала Таран.

Ведуча додала, що ця квартира була розміщена у місці, куди безпосередньо влучила ракета та розбомбила її повністю. Там загинув чоловік і було поранено дитину з мамою.

"Це жах! Мої співчуття сім'ї. У мене сусіднє крило, і воно менше постраждало в цьому комплексі. Звичайно, у мене, як і у багатьох людей після всіх цих ракетних ударів, проблема з вікнами та дверима. Але я її вирішуватиму тоді, коли повернуся до України", – зазначила Таран.

Вона зізналася, що досі має переконання, що це ще не остання загроза житловому комплексу."Ніхто у мирний час навіть і припустити не міг, що завод "Артем" буде для росіян серйозною мішенню в Києві, як і наш житловий комплекс. Зараз усі побутові питання з електрикою, газопостачанням тощо вирішуємо онлайн у нашому ЖК-чаті. І слава Богу, що у мене в Києві є друзі, які допомагають із квартирою. Я і сама скоро планую приїхати, також займатимуся цими питаннями", – сказала Таран.

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...