Ведуча Олена-Крістіна Лебідь вперше зустрілася з мамою, яка 7 місяців провела в окупації

Українська ведуча Олена-Крістіна Лебідь вперше зустрілася з мамою, яка від початку повномасштабного вторгнення залишалася в окупованому російськими загарбниками Херсоні. Через 7 місяців війни жінці таки вдалося виїхати, передають Патріоти України.

Радісною новиною знаменитість поділилася на особистій сторінці в Instagram. Вона показала зворушливі кадри довгоочікуваної зустрічі з найріднішою людиною. На фото Лебідь притискається долонями до вікна автобуса, звідки її усмішкою зустрічає обличчя мами.

"МАМА! Кінець 7-ми місячної окупації!" – поділилася емоціями ведуча. Судячи з геолокації, жінка виїхала з Херсона до Запоріжжя. Там на неї вже й чекала донька, яка з 24 лютого ухвалила рішення залишатися в Києві.

Лебідь неодноразово розповідала, що дуже сумує за близькими, які залишаються на непідконтрольній Україні території. У квітні із Херсона вдалося вирватися сестрі телезірки зі своєю родиною. Цей процес був дуже небезпечним.

"Сестра з дитиною поїхали з окупованого міста. Без зелених коридорів. Під обстрілами. 13 годин тиші від них. А зараз прийшло смс, що доїхали. Тому бухаю корвалол. Прорвемося точно!" – розповідала раніше знаменитість у мережі.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...