Ведучий шоу "Холостячка 2" розповів, чим відрізняється Злата Огневич від Ксенії Мішиної

Ведучий реаліті "Холостячка 2" Григорій Решетник порівняв двох "холостячок" України. За словами телеведучого, Злата Огневич і Ксенія Мішина деякими якостями дуже схожі, але в той же час, абсолютно різні за характером особистості, зазначають Патріоти України.

Зі схожих рис між головними героїнями "Холостячка 1" і "Холостячка 2" Григорій Решетник зазначив зовнішню жіночу красу і привабливість. Крім того, Злата Огневич і Ксенія Мішина обидві є талановитими і успішними артистками.

Що стосується відмінностей у характері, то тут ведучий шоу розповів, що Злата Огневич дуже любить екстрим, тоді як Ксенія Мішина не проявляє до нього великого інтересу.Головна героїня реаліті "Холостячка 2" постійно занурена в якийсь творчий процес. Навіть в ході зйомок епізоду шоу співачка постійно наспівувала собі тихенько якісь мелодії і складала нові пісні.

Ксенія Мішина - дуже емоційна натура, як і Злата Огневич. Але актриса відразу висловлює свої почуття і емоції, тоді як співачка більш стримана і розкривається тільки на побаченнях.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...