"Веди мене по життю, як у танці!": Лілія Ребрик із чоловіком відсвяткували 10-ту річницю шлюбу весільною фотосесією

23 грудня Лілія Ребрик та Андрій Дикий святкують трояндове весілля - рівно 10 років тому хореограф та телеведуча стали чоловіком та дружиною. Відсвяткувати цю подію пара вирішила романтичною фотосесією, де знову стали нареченими. Результатом подружжя поділилося на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Для красивих кадрів 40-річна ведуча приміряла розкішну мереживну сукню з довгим шлейфом, яка підкреслила всі переваги її жіночної фігури, а 43-річний танцюрист вбрався у класичний чорний смокінг.

"Трояндове весілля - чудовий привід відчути себе знову і знову молодятами. Не віриться, що ми вже 10 років разом, що в нас вже дві такі прекрасні донечки, а найголовніше, що в нас ще так багато всього попереду! Стільки планів! Стільки бажань!" - написала Лілія.

"Андрію, як круто, що ми з тобою колись у танцях зустрілися, - звернулася вона до чоловіка. - Мені так ніжно, так весело і так спокійно з тобою. Завжди! Веди мене по життю, як в танці. 10 років – це лише початок".

Хореограф був лаконічний, але не менш романтичний. "Мрію про тебе, навіть коли ти поряд! Нехай так буде завжди! Кохаю тебе", - написав Андрій Дикий.

Телеведуча та хореограф познайомилися у 2011 році на шоу "Танці зі зірками", де танцювали у парі. Незабаром між партнерами спалахнули почуття і вже за кілька місяців після участі у шоу Андрій та Лілія стали нерозлучними. Одружилися закохані у грудні того ж року.

Сьогодні Лілія та Андрій – одна з найміцніших та зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Їхньою сімейною ідилією можна тільки захоплюватися. Подружжя виховує двох дочок: 9-річну Діану та 3-річну Поліну.

"Ми слухали музику та танцювали всі разом": Мілла Йовович висловилася про важкохворого Брюса Вілліса та зв'язок з його родиною

середа, 1 травень 2024, 8:56

Голлівудська акторка Мілла Йовович прокоментувала роботу з актором Брюсом Віллісом на одному знімальному майданчику, передають Патріоти України. Знаменитість пригадала, як свого часу разом з Брюсом зіграла в "П'ятому елементі". Як зізнається Мілла вид...

"Ми спілкуємося": Цимбалару вперше висловилася про причини розлучення з Боклановим після 10 років стосунків

середа, 1 травень 2024, 6:25

Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Боклановим, передають Патріоти України. Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року ак...