Величезна тераса та вид на Дніпро: Оля Полякова засвітила шикарний будинок під Києвом (фото)

Українська співачка Оля Полякова крім квартири в центрі Києва володіє ще шикарною нерухомістю за межами столиці. Її особняк знаходиться в Київській області. Його вона і засвітила в своїх чергових Instagram-stories, передають Патріоти України.

Виконавиця продемонструвала на кадрах фешенебельну віллу, яка оформлена в стилі хай-тек в білих тонах. У будинку зроблені вікна в підлогу, з яких простягається чудовий вид на Дніпро.

Також біля особняка знаходиться катер. Судячи з усього, він теж є власністю суперблондинки. А ось зірковим гостем на шикарній віллі став співак Олег Винник. Полякова на відео показала, як чудово вони проводять час з сім'єю і знаменитим артистом.

Відзначимо, що крім цього на території будинку зірки є власний басейн, клумби з квітами, теплиці, стайні і хлів для кіз. Родзинкою особняка Полякова називає свою терасу і 100-метровий льох. Там знаходяться сири власного виробництва.

Відзначимо, що ремонт на заміській віллі закінчився на початку 2021 року, але тільки зараз артистка похвалилася тим, як змінився будинок.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...