"Велика група фахівців над цим працює": Відомий продюсер уперше розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям у Данилка (відео)

В українського співака і композитора Андрія Данилка, який виступає під творчим псевдонімом Вєрка Сердючка, серйозні проблеми зі здоров'ям, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю "Життєвому шляху" розповів продюсер артиста Юрій Нікітін, зазначивши, що з ним працюють кваліфіковані лікарі (щоб подивитися відео, проскрольте до кінця сторінки).

"Велика група фахівців над цим працює, лікарі не тільки з України, а й з європейських країн долучаються до процесу", – підкреслив він.

"Порівняно з тими депресіями, які в нього були 2007-го року, це він уже перебуває в прекрасній формі, тому що дуже тривалий час він зовсім не міг творити, нічого не міг робити, виступати, нічого. У нього там більш серйозні проблеми зі здоров'ям, ніж це може здатися", – додав Нікітін.

Також він уточнив, що на честь 30-річного ювілею Вєрки Сердючки готуються яскраві й знакові проєкти. "Буде новий кліп і новий трек, і низка нових серйозних проєктів", – резюмував продюсер.

Вєрка Сердючка – вигаданий жіночий персонаж, який придумав і створив український артист Андрій Данилко 1992 року. Прототипом персонажа стала шкільна любов Анна Сердюк, а ім'я Віра дісталося від шкільної прибиральниці.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...