"Велика трагедія для нашої сім'ї": Єфросиніна вперше пояснила, чому не спілкується зі свекрухою

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в шоу "Дорослі дівчатка" розповіла, що вже понад 20 років не спілкується з мамою чоловіка Тимура Хромаєва, передають Патріоти України.

Знаменитість зізналася, що у них непрості стосунки. За її словами, вона часто чула про те, що взаємини свекрухи і невістки залежать в основному саме від свекрухи, але у них все сталося навпаки.

"Це велика трагедія в нашій родині, яка не дозволяє нам спілкуватися всі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і моїх дітей, і близьких людей... Ну, не захотіла вона вибудовувати такі відносини", - поділилася Єфросиніна.

Відомо, що чоловік Маші Тимур Хромаєв народився в заможній родині. Згодом його батьки розлучилися, але з розділом майна виникли проблеми. Мама Тимура тоді вирішила продати квартиру на Печерську, тим самим позбавивши житла свого сина і невістки.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...