Великий романтик: Alyona Alyona розповіла, як хлопець запропонував їй зустрічатися

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona живе разом зі своїм хлопцем і не так давно вперше показала його, разом з'явившись на заході. Артистка розповіла, як почався її роман з тік-токером Денисом, більш відомим під псевдонімом YOXDEN, передають Патріоти України.

У своїх Instagram-stories реперша поділилася, як коханий запропонував їй зустрічатися і зізналася, що він виявився романтиком. Денис запропонував Альоні бути разом в День всіх закоханих - 14 лютого.

"Так вийшло, що на День закоханих Денис запропонував мені зустрічатися. Мені було дуже приємно, адже останнім часом люди перестали один одному пропонувати зустрічатися. Всі зазвичай просто сходяться. Це було дуже-дуже романтично", - розповіла дівчина.

Alyona Alyona розкрила подробиці - так, коли вона прокинулася, біля ліжка стояла м'яка іграшка і величезний кіндер-сюрприз.

"Я півдня його не чіпала, не їла, і після обіду вирішила його розколупати. І коли розколупала, всередині опинилася наша спільна фотографія. Вона була відфотошоплена і там був підпис "Будь моєю", - поділилася артистка.

Вона додала, що там також були жуйки Love is, сердечка і ручка у формі зайчика. "Це було дуже приємно і несподівано. Що я до обіду цього чекала і тут воно з'явилося і виявилося, що Денис мій дуже великий романтик", - зізналася Альона.

Нагадаємо, що обранець реперші з Дніпра, працює в компанії одного з інтернет-провайдерів. Хлопець - тік-токер і початківець репер з ніком Йоксден. Він записує смішні і в той же час соціальні ролики.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...