"Верх цинізму": Зрадниця Повалій виконала "Пісню про рушник" на концерті в Росії

Українська співачка Таїсія Повалій, яка вперто мовчить про війну в Україні, виступила на концерті в Москві, приуроченому Дню перемоги. Так, вона вийшла на сцену в білій довгій сукні і виконала українську пісню "Пісня про рушник", передають Патріоти України.

Відео її виступу розлетілося мережею. Шанувальники звернули увагу на те, що сцена, на якій співала Повалій, прикрашена георгіївськими стрічками. Користувачі мережі відзначили, що це верх цинізму.

Поки в Україні йде повномасштабна війна, підло розв'язана Росією, Повалій співає на кремлівській сцені українську пісню. При цьому в залі сиділи російські генерали, які віддавали накази вбивати її співгромадян.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...