Весілля мало відбутися 26 лютого... Юрій Горбунов видав заміж племінницю

Юрій Горбунов з племінницей

Ведучий та продюсер Юрій Горбунов поділився радісною новиною, яка сталася у його родині. Він видав заміж свою племінницю Наталю, написав телеведучий в Instagram, передають Патріоти України.

Він розмістив світлини з весілля, де позує з новоспеченим подружжям. Свято закохані влаштували у Стрию. Весілля мало відбутися 26 лютого. Однак зіграти його у теплому сімейному колі вдалося зараз – коли нареченому Наталі Володимиру, який служить в ЗСУ, на декілька днів дали відпустку.

"Сьогодні, на фоні таких позитивних і обнадійливих новин з фронту, дуже приємна новина сталася в нашій родині! Вийшла заміж і повінчалась моя племінниця Наталя!" – розповів Горбунов. Юрій побажав молодому подружжю жити в злагоді і мирі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...