"Весілля треба гуляти прямо правильно": Козловський розкрив подробиці про своє весілля

Український співак Віталій Козловський, який 6 березня повідомив про своє одруження, зізнався, що пропозицію своїй майбутній дружині зробив спонтанно. Про це Козловський розповів в ефірі телепрограми "Сніданок з 1+1", передають Патріоти України.

Рішення зізнатися дорогій людині в коханні та освідчитися Віталій Козловський прийняв після сильного артобстрілу з боку російських військових. Він одразу ж після цього запропонував коханій дівчині стати його дружиною і вона погодилася. Пара поїхала до РАЦСу, де й узаконила свої стосунки.

За словами артиста, весільні урочистості вони з дружиною відклали на потім. Війна — не час для гучних святкувань, а сам Віталій хоче, щоб на значущому для нього святі були присутні всі рідні та близькі.

"Весілля треба гуляти прямо правильно. Треба запросити всіх родичів, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде", — поділився з журналістами співак.

Навіть найближчим людям — зокрема й мамі — Козловський повідомив про доленосне рішення в месенджері в сімейному чаті.

При цьому Віталій не приховує, що до укладення шлюбу в нього було чимало стосунків з іншими жінками. Однак саме зараз він нарешті відшукав ту єдину жінку, з якою відчув бажання пов'язати своє життя. Молоду дружину Віталій Козловський називає "дуже свідомою".

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...