"Вічно молодий": 72-річний Леонтьєв після операцій шокував зовнішністю (фото)

72-річний відомий російський співак Валерій Леонтьєв з'явився на публіці у піджаку на голе тіло та буквально шокував шанувальників своїм зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

Фото Леонтьєва на концерті з нагоди 60-річчя з дня відкриття Кремлівського палацу в Москві опублікував світський оглядач Фелікс Грозданов в Instagram.

"Валерій Леонтьєв на 12 років старший за Кремлівський палац, якому відзначають 60 років з дня відкриття", – зазначив він у підписі.

Ще один знімок співак розмістив на своїй сторінці в соцмережі, підписавши його словами: "Вічний та молодий Кремль". На фото Леонтьєв позує в атласних класичних брюках та у піджаку синього кольору на голе тіло.

"Улюблений Валерій Якович", "Валерій, це і до вас відноситься", "Нікого не залишили байдужими красивий яскравий молодий найталановитіший", "Кращий і неповторний наш", "Валерій Якович, ви змінилися", "Супер", "Прекрасний та вічно молодий", "Красивий Валерій Якович", – відреагували шанувальники. Фанати зірки впевнені, що не так давно він зробив ряд пластичних операцій.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...