Від борщів до бункера: Голлівудський актор розповів про тривожну ніч в українському сховищі

Лауреат премії "Тоні", американський актор Лев Шрайбер має українське коріння, і під час війни, яку російські агресор розгорнув на території його історичної батьківщини, він вирішив зайнятися волонтерством, передають Патріоти України.

Раніше на польському кордоні Шрайбер готував їжу для українських біженців, тепеь він зважився перетнути кордон, і близько тижня провів у Львові.

Актор відвідував волонтерські пункти, спілкувався з українцями і вів докладний звіт про свої пригоди в охопленій війною Україні. При цьому він не забував нагадати підписникам про необхідність пожертвувань на рахунок постраждалих від війни з рф українців.

Шрайбер на своїй сторінці в Instagram виклав ролик, що ілюструє одну ніч з життя сучасних українців. Більшу частину часу він провів у підвалі готелю, так як повітряну тривогу оголошували тричі. Там, у львівському притулку, голлівудський актор слухав історії українців про війну. Пізніше він висловив своє захоплення мужністю і спокоєм українського народу.

"Безсонна ніч у Львові. Повітряна тривога спрацьовувала не менше 3 разів. Перебуваючи в підвалі нашого готелю, я був так вражений тим, наскільки оптимістичними і хоробрими здавалися люди, яких я там зустрічав. Стільки історій, такі неймовірно стійкі люди",- розповів Шрайбер.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...