Від дурнів немає відбою: Астаф'єва висловилася про чоловіків в житті і розкрила секрет розкішної фігури

Даша Астаф'єва абсолютно не соромиться камер і повністю приймає себе, а також вчить робити те ж саме інших жінок. Дівчина не приховує своєї сексуальності, а її шанувальники гідно оцінюють не тільки зовнішність, але і гострий розум зірки, зазначають Патріоти України.

Співачка поспілкувалася з ведучими YouTube-каналу "Ебаут " і поділилася деталями біографіями і зізнаннями про себе. Даша згадала про свій дебют у жанрі ню-фотосесії. На початку модельної кар'єри вона потрапила на зйомку до сімейної пари фотографів.

"Моя перша фотосесія була ню. Мені було 17 або 18 років. Я була студентка, мрійлива, невпевнена в собі, дівчинка з маленького міста. Я вчилася в училищі культури, і з фотосесіями у мене не було нічого спільного. Але з першої фотосесії я закохалася в цей процес. Хоча він був досить жорстокий. Коли мені запропонували роздягнутися, я була перелякана і невпевнена в собі", - згадала про першу оголену зйомку зірка.

Даша зізналася, що їй не подобалося в собі, і як вона стикалася із засудженням і неприйняттям оточуючих. "Я була дуже залежною від думки оточуючих. Дуже багато моїх чоловіків засуджували мене за те, що я роздягаюся", - згадала Даша.

Астаф'єва не вважає себе ідеальною, але приймає свою недосконалість. "Я роблю все, щоб целюліту було трохи менше. Але справжня краса трохи кульгає. Я ніколи не вважала себе ідеальною", - зазначає Даша.

Для підтримки себе у формі знаменитість багато і старанно працює над собою. "Я фігачу. Не буду прикриватися генетикою. Я прокидаюся в 8, йду на 2-годинну прогулянку з собаками. Я знайшла ідеальну систему - 5 днів фігачу: спортзал, прогулянки (в день проходжу 15-18 км). Для мого тіла це ідеально - це така сушка. У суботу та неділю я відпочиваю", - розповіла про свій графік співачка.

Артистка зізналася, що не страждає від нестачі чоловічої уваги, але якщо їй подобатися молода людина, то вона може проявити ініціативу першою. "Знайомляться дуже часто. Проте я рішуча жінка, якщо мені подобатися людина, то я сама можу запросити, підійти і познайомитися. Але від дурнів немає відбою", - з посмішкою висловилася Даша.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...