Відчуває, що з Росії скоро поженуть? Світлана Лобода записала пісню українською мовою та готує кліп

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе та виступає у Росії, вперше за кілька років записала пісню українською мовою Vogue та готується до презентації кліпу на неї. Як пише "Обозреватель", презентація ролика повинна відбутися 13 серпня, за день до анонсованого концерту в Одесі, зазначають Патріоти України.

Зйомками кліпу займається ізраїльський режисер Інді Хаїт. З ним Лобода познайомилася кілька років тому. За її словами, вона давно хотіла спробувати створити з ним якийсь новий проект. Лобода зазначила, що пісню написав український автор, але ім'я його вона при цьому не назвала. "Я подумала, що настав час для цієї пісні і для цієї унікальної та незвичайної відеороботи", – поділилася співачка.

14 серпня в одеському клубі Ibiza Beach Club має відбутися концерт Світлани Лободи. Анонсуючи виступ, співачка пообіцяла шанувальникам "грандіозний вечір з жаркими танцями та хітами". "Моя рідна Україна! Я так скучила!" – відзначала виконавиця. На концерті Лобода планує представити свій новий трек під назвою ALLO.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...