"Такого бруду нема в жодній країні. Я прошу - припиніть це": Кароль прокоментувала скандал з Аліною Паш на Нацвідборі

Тіна Кароль цього року була одним з членів журі Нацвідбору на конкурс Євробачення 2022, який закінчився грандіозним скандалом, зазначають Патріоти України.

Навколо переможниці Аліни Паш згустилися хмари - виявилося, що дівчина надала оргкомітету "липову" довідку про перетин кордону з окупованим Кримом з боку України. За це артистка поплатилася можливістю представляти рідну країну на міжнародному конкурсі в Турині.

Тіна Кароль у програмі Світське життя поділилася з Катею Осадчою, як ставиться до скандальної ситуації навколо Нацвідбору. Співачка переконана, що неприємностей можна було б уникнути, якби всіх конкурсантів ретельно перевіряли заздалегідь.

"Такого бруду нема в жодній країні. Я прошу - припиніть це. Ми виглядаємо погано, я виглядаю погано. Це ж можна передбачити, перевірити. Якщо є якісь конкретні принципи та правила, то візьміть і перевіряйте всіх. Не потрібно потім дивуватися. Я нікому не вірю", - зазначає Кароль.

Також Тіна запевнила, що цікавилася в організаторів, чи перевіряли вони учасників, включаючи Аліну Паш. Перед ти, як виходити в ефір, Кароль спеціально уточнила, чи все нормально з цією учасницею.

Артистку запевнили, що сюрпризів не буде і репутація конкурсантів не підмочена. Крім того, вона співпрацювала з Паш і записала з нею дуетний трек.

"Моє внутрішнє відчуття говорило, що буде скандал. Вона у мене брала участь в "Молодій крові". Я її реально поважаю як виконавицю, але Нацвідбір - це тонка структура", - підкреслила Тіна.

Співачка переконана, що для походу на Нацвідбір треба "мати кришталево чисту репутацію". "Навіть у члена журі повинна бути якась репутація", - додала вона.

Водночас Кароль не проти, щоб Україну на Євробаченні 2022 представляв гурт Kalush Orchestra.

До слова, сама Паш після гучного скандалу заявила про тимчасове зникнення з соцмереж і зазначила, що їй треба час на відновлення.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...