"Віддам своє життя за тебе!": Анастасія Приходько показала рідкісні фото з чоловіком на честь річниці вінчання

Два роки тому Анастасія Приходько повінчалася з чоловіком, якого рідко показує у соцмережах. Однак з нагоди річниці співачка вирішила зробити виняток і порадувати фанів спільними кадрами з Олександром. Артистка опублікувала в Instagram серію фотографій із сімейного архіву, зроблених 8 вересня 2019 року - в день таїнства вінчання, повідомляють Патріоти України.

На знімках Анастасія та Олександр здображені у весільному вбранні. На фото також можна побачити старшу дитину пари - сина Гордія та дочку Приходько Нану, яку співачка народила в першому шлюбі.

"Любов моя, сьогодні друга річниця нашого вінчання. Кожну хвилину свого життя, я усвідомлюю наскільки правильним був цей крок! Адже ми так довго до цього йшли... 27 років!", - звернулася до чоловіка Анастасія.

Пара познайомилася ще в школі, але з часом їх шляхи розійшлися. За цей час Приходько стала співачкою і народила від бізнесмена з Абхазії Нурі Кухілави дочку Нану.

Кілька років тому "дивна випадковість" звела пару і з тих пір вони більше не розлучалися. У 2013 році закохані узаконили свої стосунки, а в 2015-му у них народився син Гордій. У 2019-му Анастасія та Олександр повінчалися, а в березні 2021-го стали батьками ще одного хлопчика - сина Луки.

"Два роки тому було таїнство нашого вінчання, де ми пообіцяли бути разом до Місяця! І неважливо скільки потрібно було б чекати на тебе - я б чекала! Щастя цього гідне! Я - твоє перше кохання, а ти - моє! Я кохаю тебе більше за всіх на світі! Я дихаю тобою! І якщо треба, я не роздумуючи, віддам своє життя за тебе!", - додала зірка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...