"Стосунки складаються більше, ніж на 50% із сексу": Учасниця "Холостяка-11" похизувалася сідницями у спокусливій білизні (фото)

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" – Джессіка Чегі – виклала пікантну світлину в Instagram. На ній дівчина позує у світлій спідній білизні, демонструючи звабливі сідниці, передають Патріоти України.

У дописі Джессіка поговорила про секс. Вона зазначила, що цю тему неодноразово піднімали на постшоу "Як вийти заміж". "Думки різні, але насправді переважно говорять, що стосунки складаються більше, ніж на 50% з хорошого сексу. І я також згодна, тому що, якщо відчуваєте дискомфорт з партнером, соромитеся та навіть не можете про це поговорити, то це - проблема.

Часто бачу, що в парах зникає бажання/пристрасть для підтримки хорошого інтимного життя. Побут все з’їдає, поява дитини, або якщо хтось не дуже зацікавлений партнером, не почувається впевненим, привабливим чи потрібним. Насправді найголовніший момент, на мою думку, - це відчуття "бажаності та потрібності" у самої себе та партнера", - написала дівчина.

Чегі вважає, що головне – це мати партнера, який вам підходить, з яким буде легко та якому зможете довіряти. "Головне - однаково мислити та мати схожі побажання й темперамент. Але не забувайте, що стосунки - це суцільний компроміс, ідеальних пазлів поки не бачила. Протягом всього життя ми "притираємося" до одне одного", - зазначила Джес.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...