Відома російська актриса стала монахинею

76-річна російська актриса Катерина Васильєва, яка знялася в більш ніж 200 фільмах, пішла в монастир. Знаменитість прийняла постриг монахині. Про цю подію повідомила в Telegram-каналі артистка Марія Шукшина, передають Патріоти України.

"Актриса Катерина Васильєва прийняла постриг, її син – священик в Храмі Св. Миколая Чудотворця на Трьох Горах. Мої щирі вітання!", – написала вона.

Зазначимо, що рішення піти в монастир актриса приймає не вперше. Ще в 1993 році Васильєва залишила сцену і кінематограф, і пішла послушницею в Толгський монастир. Однак вже через три роки Катерина повернулася в кіно.

Коротко про знаменитість:

  • Катерина Васильєва народилася 15 серпня 1945 року в Москві, в сім'ї поета Сергія Васильєва і Олімпіади Макаренко.
  • У 1970 році працювала в театрі "Современник", на сцені якого виступала три роки. Після цього, вона перейшла в МХАТ, де грала до 1987 року.
  • Актриса була заміжня за режисером Сергієм Соловйовим і драматургом Михайлом Рощиним.
  • Найвідоміші фільми, в яких знімалася Васільвева: "Любити", "Не болить голова у дятла", "Солом'яний капелюшок", "Бумбараш", "Звичайне диво", "Екіпаж" і "Чародії".

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...