Відома українська співачка пожалілася на серйозні сварки з чоловіком через ревнощі

Українська співачка MamaRika пожалілася на сварки з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, які виникають на тлі ревнощів, передають Патріоти України.

Виконавиця нині переживає серйозну кризу з коханим. Як поділилася MamaRika, до їхніх непорозумінь додалися ще й ревнощі. Артистка говорить, що Сергій Середа почав її ревнувати. Останні пів року співачка стала більше приділяти собі уваги, має кращий вигляд та може з друзями зустрітися за келехом ігристого. Тим часом Сергій Середа трішки не розуміє дружину та влаштовує їй сцени ревнощів.

"У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?", - розповіла співачка на подкасті "Чат дівчат".

MamaRika поділилася, що раніше в їхніх стосунках місця для ревнощів взагалі не було, адже між ними панувала довіра. Однак з роками особисті кордони пари розмилися, вони забули, якими були раніше.

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути", - додала артистка.

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...