Відомого російська актора госпіталізували до психлікарні - діагноз вкрай серйозний

Відомий російський актор Валерій Ніколаєв опинився в центрі скандалу. До слова, нещодавно артиста затримали правоохоронці за те, що він їздив за кермом у стані алкогольного сп'яніння та без посвідчення водія, передають Патріоти України.

У камері в Ніколаєва стався конфлікт з іншим затриманим, 27-річним громадянином Таджикистану. Пізніше артист розповів, що чоловік облив його окропом.

"Затриманий актор Валерій Ніколаєв написав на кривдника заяву. Проте пізніше артист став неадекватно поводитися і лякати своєю поведінкою інших затриманих. Лікарі, які прибули на допомогу акторові, вирішили викликати на місце бригаду психіатричної допомоги. Санітари, які приїхали на виклик, госпіталізували артиста до психіатричної лікарні", - повідомила джерело в правоохоронних органах виданню kp.ru.

Наразі актор перебуває в одній із психіатричних лікарень Москви. Також повідомляється, що лікарі діагностували у нього біполярний розлад.До слова, дружина Ніколаєва, Ельміра, все заперечує. "Звідки це, скажіть, будь ласка? Звідки це все раптом? Що за маячня? Ну годі вже... Ну, правда", - повідомила дружина, пише starhit.ru.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...