Відомий український актор розлучився з дружиною через сім років шлюбу

Український актор Костянтин Войтенко, відомий за ролями в серіалах "Хазяйка", "Село на мільйон", "Коли ми вдома", розлучився з дружиною Валентиною через сім років шлюбу. У їхній родині давно були проблеми: вони розходилися і сходилися. Але цього разу, судячи з усього, пара прийняла остаточне рішення про розлучення, передають Патріоти України.

"Я повертаю своє дівоче прізвище - Мариніна. Чому? Тому що ера життя Валентини Войтенко підійшла до кінця. Пора прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище. Напевно, це останній з етапів від'єднання, яких вже відбулося чимало. Зустрічайте і запам'ятовуйте Валентину Мариніну", – написала Валентина в Instagram.

Костянтин і Валентина Войтенки: конфлікт у сім'ї

Варто відзначити, що перша серйозна сварка між подружжям сталася ще в минулому році, коли Костянтин брав участь в шоу "Танці з зірками". Тоді подружжя роз'їхалося, але шанувальники до останнього вірили, що вони знову будуть разом.

На проекті Войтенко навіть танець присвятив своїй дружині і публічно перед нею вибачився. Мабуть, це справило враження на Валентину, і вона повернулася до Костянтина. Але зараз вони знову вирішили поставити крапку в своїх стосунках, і на цей раз остаточно. При цьому вони продовжують бути батьками дочки Емілії, яка з'явилася на світ в 2016 році.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...