Відпочинок триває: Марина Бех-Романчук вразила новими пляжними фото

Одна з найяскравіших легкоатлеток планети, українка Марина Бех-Романчук, цими днями відпочиває в єгипетському Шарм-ель-Шейху. Красуня продовжує радувати своїх шанувальників кадрами з сонячного курорту. На своїй сторінці в Instagram дівчина з Хмельницької області також відповідає на запитання і навіть обіцяє за активність призи, передають Патріоти України.

Для їх отримання потрібно, наприклад, вибрати, яка з двох фотографій у білому купальнику вдалася Марині краще.

"На відпочинку багато часу, щоб подумати, як втілити ідеї в життя. І я не хочу відкладати на потім, а буду починати з нинішнього дня", – рішуче заявила Бех-Романчук.

Також красуня подякувала тим, хто її підтримує, подарувавши ще один привабливий кадр. "Я отримала багато приємних повідомлень, і вони надихають ставати кращою і розвиватися ще більше. Крок за кроком", – написала легкоатлетка.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...