Відпустка в Домінікані пройшла із користю: Українка знялася у фільмі з Бредом Піттом і Сандрою Буллок (фото)

Учасниця реаліті «Супер Топ-модель по-українськи» Катя Свинарчук знялася в голлівудському фільмі з Бредом Піттом, Сандрою Буллок і Ченнінг Татум. Зйомки картини пройшли в Домінікані, куди дівчина відправилася у відпустку. Про це повідомили в прес-службі «Нового каналу», передають Патріоти України.

За словами Свинарчук, ідею взяти участь в зйомках їй запропонувала консул України в Домінікані. Американці якраз шукали молоду дівчину на епізодичну роль студентки-туристки в романтичній екшн-комедії «Загублене місто D» братів-кінематографістів Адама і Аарона Ні.

"Консул відправила мої фотографії кастинг-директору, і вже через пару днів мені прийшло величезне повідомлення іспанською мовою з усією інформацією, графіком і поздоровленнями. Спочатку мене повезли здавати тест на COVID-19, потім на примірку. Через день був ще один тест — через те, що на знімальному майданчику дуже багато людей, нас змушували здавати їх 2−3 рази. Знімальний день тривав з шостої ранку до шостої вечора", — розповіла дівчина журналістам.

Свинарчук запросили на ще один знімальний день, але вона не змогла взяти участь, оскільки поверталася додому, в Україну. Каті заплатили гонорар 2400 песо (близько 1150 грн) і сказали чекати показу фільму в кінотеатрах. Він вийде на екрани у 2022 або 2023 році. «Бреда Пітта я, на жаль, не бачила. Бачила тільки, як виходив з вертольота Ченнінг Татум і Сандру Буллок, яка проходила поруч на знімальному майданчику», — додала дівчина.

Сюжет фільму розгортається навколо письменниці, яка виявляє, що вигадане місто, що фігурує в її творах, насправді існує. Дівчина відправляється відшукати його.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...