"Відразу після скандалу запропонував переїхати до нього": Ексдружина Павлика розповіла про нового чоловіка

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва, яка звинуватила його в зраді з молодою коханкою і привласненні спільної квартири, заявила, що в її житті з'явився новий чоловік. Зі слів Лори, він справжній інтелігент та дорога їй людина. Про своє нове захоплення колишня Віктора Павліка розповіла на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Пів року тому в її двері постукав незнайомець, який приніс мішок з сушами та мовчки пішов. З тих пір пара почала ходити в театри, кіно, на прогулянки та багато спілкуватися за домашнім чаюванням. Созаєва зазначила, що в них ніколи не було інтимних стосунків, адже її знайомий дуже вихований та інтелігентний.

В вівторок, 19 жовтня, чоловік запропонував Ларисі переїхати до нього в квартиру. Переповнена почуттям вдячності, ексдружина співака назвала це справжнім чоловічим вчинком.

"Подзвонив і просто сказав : "Я не можу запропонувати тобі багато квадратних метрів, але я можу взяти тебе з Бусинкою до себе", – процитувала кавалера авторка допису. Своєю розповіддю Созаєва хотіла довести усім, хто слідкує з її скандалом з Павліком та його новою дружиною Катериною Реп'яховою, що на світі залишилися люди з великої літери.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...