"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину


Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України.

Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія живе в США, тим часом він перебуває в Україні. За словами актора, відстань негативно вплинула на їхні стосунки. Окрім того, у колишніх закоханих виявилися різні погляди щодо спільного майбутнього. Актор хоче далі розвиватися саме в Україні, а Джулія – в США.

"Моя колишня дівчина поїхала до США. По суті, відстань та час зруйнували наші стосунки. Але найголовніше – це бачення свого життя. Вона хоче жити в Америці, а я – в Україні", - розповів Гладкий в інтерв'ю kp.ua.

Зазначимо, Володимир Гладкий та Джулія протягом тривалого часу перебували разом. У червні минулого року закохані відсвяткувати п'яту річницю їхніх стосунків. Під час повномасштабної війни Володимир Гладкий залишився в Україні, тим часом Джулія обрала США, де знімає короткометражні фільми та займається пластичним гримом.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...