Відверті світлини українських зірок: Колишня Богдана випнула сідниці, а Саніна і Падалко показалися в бікіні

Телеведуча Марічка Падалко похизувалася фігурою в купальнику. Зірка разом з чоловіком і дітьми полетіла на відпочинок до Єгипту. На фото в Instagram ведуча позувала в синьому бікіні. Такі сміливі знімки Падалко рідко публікує. "Ще до наслідків all-inclusive", - пожартувала вона під світлиною. Патріоти України підготували найпікантніші фото, які публікували зірки цього тижня.

Американська зірка реаліті Кортні Кардаш'ян теж показалася в купальнику. Сфотографувала себе в дзеркалі. Для пляжного відпочинку вона обрала бікіні з незвичним принтом.

Ексдружина колишнього керівника Офіса президента Андрія Богдана Анна повигиналася в боді і чобітках. Переможниця романтичного реаліті "Холостяк-11" сексуально випнула пружні сідниці.

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна також вирішила продемонструвати струнку фігуру в роздільному купальнику. Співачка натягнула солом'яний капелюх і сонцезахисні окуляри.

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, яка раніше була "янголом" Victoria`s Secret, еротично засвітила голі груди. Позувала у надвідвертому чорному топі та розстібнутих джинсах.

Хореографиня Ліза Русіна, яка була партнеркою співака Melovin у "Танцях із зірками", знову епатувала мережу. Цього разу вона постала в помаранчевому комплекті спідньої білизни.

Виконавиця Tayanna, справжнє ім'я Тетяна Решетняк, нечасто показується у відвертих образах. Зірка з'явилася в сексуальному міні, хизуючись довгими ногами.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...