Відвідала й поранених, котрі не змогли спуститись на концерт: Оля Полякова виступила в київському шпиталі (відео)

Співачка зайшла до кожної палати, де не соромилася власних сліз і виявляла справжню людяність, запевняють свідки. Гарний приклад для тих її колег, котрі обмежцються вболіванням за Україну лише постами в соцмережах.

Оля Полякова виступила в одному зі шпиталів Києва

Українська співачка Оля Полякова в одному із шпиталів Києва виступила перед пораненими бійцями та їх рятівниками. Про це повідомив продюсер артистки Михайло Ясинський у Facebook, передають Патріоти України.

"Вона дарувала лікарям, персоналу, бійцям, які йдуть на поправку, свій талант, піднімала настрій людям, отримувала овації, а вже за півгодини потрапила до поранених, які не змогли бути на концерті. Вона прийшла підтримати їх, а вийшла звідти вся в сльозах, її просто трясло. Звичайно, жодних фото та подробиць", - зізнався Михайло Ясинський.

Дружина пораненого військовослужбовця, який перебуває на лікуванні, зізналася, що співачка була без пафосу і не говорила заготовленими фразами.

"Оля зайшла до кожної палати. Вона була без камер і супроводу. Сама з якимсь другом. Просто одягнена, зі злегка мокрим волоссям, бо йде дощ. Ніякої свити, ніякого пафосу і заздалегідь підготовленого коридору для зірки. Ніякої заготовленої промови або порожніх напутностей. Вона просто заїхала до шпиталю, щоб кожному з бійців особисто сказати "дякую".

Побачивши одну з палат, розплакалася. Попросила руку бійців, щоб потиснути їх", - розповіла вона у фейсбуці.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...