Відволіктися від сімейних негараздів й самоствердитись: Дружина Ступки поділилась сміливою фосесією

Поліна Логунова

Після розладу в родині дружина українського актора Дмитра Ступки Поліна Логунова стала активніше публікувати знімки у досить відвертому вигляді, на яких демонструє красу свого жіночого тіла, зазначають Патріоти України.

Днями жінка розмістила в Instagram черговий знімок — для фотосесії вона вибрала довге сріблясте плаття на бретельках та з відкритою спиною. Поліна дещо приспустили сукну з плечей, що дозволило побачити частину її грудей.

А цю фотографію Поліна називає улюбленою.

Фоловери оцінили красу Поліни, залишивши багато захопленних відгуків під її фотографією.

Нагадаємо, що Поліна Логунова — дружина актора Дмитра Ступки, онука Богдана Ступки, а також healthy & beauty-блогер, телеведуча і модель.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...