"Вєра" з сіткому "Одного разу під Полтавою": Актриса Анна Саліванчук під час зйомок травмувала хребет (відео)

Відома українська актриса Ганна Сліванчук відверто зізналася про те, що страждає від хронічних болів у хребті. Жінка розповіла з чого все почалося, а також, як ця травма вплинула на її життя. Про це знаменитість розповіла в коментарі Каті Осадчій у програмі "Світське життя", зазначають Патріоти України.

Актриса розповіла, що близько 10 років тому під час зйомок вона впала з коня. Тоді вона знімалася в одному з історичних фільмів. Зірка їхала верхи на жеребці вночі. Кінь злякався софітів і поскакав у ліс, де став на диби, і Анна впала.

За словами знаменитості, деякі наслідки падіння зберігаються до сьогоднішнього дня.

"З цього і почалися мої дві грижі. Але я знову продовжувала зніматися. До мене приходив лікар, колов мені блокаду, через 15 хвилин я вставала і далі їхала зніматися, сідала на коня і скакала. І так воно з кожною вагітністю накопичувалося, тому що вони важкі в мене хлопці. Потім ми полетіли відпочити, 5 годин я тримала його на руках, і вранці я приїхала додому і все - мене скрутило дуже сильно ", - розповіла Саліванчук.

Артистка була в розпачі, адже коли малюк плакав, вона не могла до нього встати і плакала разом з сином. Зараз Ганна знову звернулася до лікаря і сподівається, що через два тижні їй стане краще.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...