"Вєрка за викликом": Відома українська блогерка розповіла, скільки коштує замовити Сердючку на вечір

Стася Макєєва і Вєрка Сердючка

Українська блогерка, учасниця проєкту "Супермама" Стася Макєєва розкрила свої витрати на масштабне гендер-паті, передають Патріоти України.

Так, ще у травні вагітна знаменитість відгуляла вечірку, на якій разом з гостями дізналася, що очікує на сина. До слова, подія обійшлася блогерці у доволі кругленьку суму, адже родина запросила виступити Вєрку Сердючку та її бенд. За словами Макєєвої, таке рішення було прийнято через бажання запам'ятати гендер-паті на якнайдовший період. Так, разом з чоловіком блогерка витратила 80 тис. дол. З них – 35 тис. дол. складав гонорар артистів.

"З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам'яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол", - зізналася Стася на шоу "Okay Eva".

Гендер-паті Стасі Макєєвої / ©

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...