"В'ється, як вуж на сковорідці": Друг Пугачової розкрив причину продажності Кіркорова, який підтримав війну проти України

Російський опозиційний журналіст і друг Алли Пугачової Артемій Троїцький розкрив причину продажності Філіпа Кіркорова. Путініст не виступає проти кремлівського режиму, бо боїться втратити гроші. Крім цього, він розуміє, за що саме його можуть "притиснути", передають Патріоти України.

"Це типовий випадок. Людина, яку явно від усього цього корежить. Я не знаю, як він ставиться конкретно до війни, але я знаю точно, що він в жаху від того, що Росії ізольована, що зараз вона виявилася фактично відрізана від глобального шоу-бізнесу, від його улюбленого конкурсу "Євробачення", на яке він молиться просто", - розповів Троїцький в новому "Аргументі".

За словами музичного критика, Кіркоров прекрасно розуміє, що до нього є претензії. Він не хоче, щоб його визнавали "іноагентом", боїться, що йому пригадають про його секрети.

"Все це йому вкрай неприємно і поперек горла, це з одного боку. З іншого боку, він не хоче втрачати російські позиції, гонорари. Він не хоче ставати іноземним агентом... Тим більше, що до нього є претензії з приводу його іміджу, з приводу його орієнтації... Він наляканий дуже сильно. Тому він в'ється, як вуж на сковорідці, можна хлопчині поспівчувати", - резюмував друг Пугачової.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...